Vjerujemo da nema osobe u regijij koja ne zna ko je Zdravko Čolić i za njegov raskošan glas. On je svoju blistavu karijeru izgradio sve zahvaljujući svom glasu i pjesmama koje će zasigurno zauvijek biti popularne..

Ono što je zanimljivo za njega jeste da nikada nije bio tema nekih skandala, a ovog puta otkrivamo nešto o njemu, a o čemu on rijetko priča, a koje samo dokazuju koliko je on dobar čovjek.

Dolazimo do njegovog rodnog Sarajeva, a njegovi sugrađani imaju samo puno riječi hvale za njega.

Ono što oni ističu jeste da je on uvijek bio prizemna osoba, nadasve kulturan i normalan koji je početkom rata se preselio u Beograd.

Naime, porodični stan koji je imao na Grbavici u Sarajevu, Čola je poklonio svom prijatelju iz Visokog, a koji je u toku rata ostao invalid. Pored ovoga Čola je imao i vikendicu u Hadžićima, te je i nju poklonio jednoj porodici iz Foče, koja je tokom ovog nemilog rata isto izgubila svu svoju imovinu.

Ono što je jako divno sa njegove strane on nikada nije pričao oi ovome, ali se ovoga sjećaju njegovo sugrađani i time se ponose.
Nakon završetka rata, on je ponovo zaželio da ima u svom rodnom gradu,. te je kupio stan na Koševu, jednom od elitnijih dijelova Sarajeva.

Kada god su ga pitali da im da komentar o ovome, iz njegove PR službe su rekli da to Zdravko nikada neće komentarisati niti pričati o tome.

Koji je vaš komentar na ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here