U ZG uvijek mora da bude eki, šou a ovaj put su članovi žirija, odnosno mentori napustili studio. Saša ih je morao moliti da se vrate. N aime, gostujući član žirija bila je Goca Lazarević, koja je u jednom trenutku podmetnula stalnoj postavci komentarom koji ih je i te kako malo uvrijedio

zvezde

Kako prenose mediji , folkerki je zasmetalo to što je čuvena šestorka isuviše često pritiskala tzv. “panik-taster”, kojim su onemogućevali kandidate da otpjevaju pripremljene numere do kraja.
Pitala se zašto svakome pritišću panik, kao niko mi s ene sviđa. Oni su se jednoglasno pokupili i otišli. Kažu da su ovu swezonu jako loši takmičari. Pobdjendika izgleda nema ni na viidku. Ali zato su tu mentori da naprave zvijezfu nekog od njih.

grand
– Zašto svakome pritisnete panik-taster? Vama se niko ne sviđa! – pobunila se Goca, na šta su joj kolege poručile da je to njihovo pravo, kao i da su u trenutno aktuelnoj sezoni ovog muzičkog talent šou-programa kandidati izuzetno loši.
Ima Saša rezervni žiri! – viknula je jedna žena iz publike, a sve to je podstaklo stalnu postavku da se jednoglasno pokupi i napusti studio, pa je onada baš haos nastao zbog svegam, a ako pratite Zvezde Granda zbate o čemu je riječ. Uvijek je burno pogtovo ovaj put. Žiri se ne libi da uvijrdi takmičare.

Ipak, oni su se u bekstejdžu smijali i zabavljali, a na snimanje su se vratili na Popovićev nagovor.

Da li pratite ZG ili ne? Kako vam se inče čini ova nova sezona?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here