Svako je vjenčanje posebno po sebi, a koliko god nam se moglo činiti da je svaka ceremonija identična, nije istina. Što god mladenci i mladenci pitaju, svi će vam reći milijun malih detalja koji su njihovo vjenčanje učinili tako posebnim i u svakom slučaju učinili ih omiljenim. Ponekad će se dogoditi neugodnosti, to je potpuno normalno, ali ni na koji način te sitnice ne bi mogle pokvariti jedan od najljepših dana u vašem životu, pa ne dopustite.

Što se tiče priče u našem današnjem članku, ovaj novopečeni bračni par nije bio zadovoljan mišlju da će sitnice na ceremoniji biti ono što će njihovo vjenčanje razlikovati od svih ostalih, a onda su odlučili nešto poduzeti u vezi s tim. Naime, mladenka je pomislila na zaista izvanredan način predaje svog oca mladoženji. Doveo ju je ni manje ni više nego u frezi.

Loading..

O vjenčanju koje se dogodilo u Sitnom Donjem, gradu koji se nalazi u blizini Splita, ubrzo se počelo pričati u cijeloj regiji, jer se sve to brzo moglo čuti na društvenim mrežama. Svi su trebali komentirati ovaj događaj, a to je nešto što se vidi samo jednom u životu.

Međutim, njih dvoje su se vjerojatno dobro nasmijali oko toga sa svojim gostima i na taj način uspjeli dodatno uljepšati dan svog vjenčanja, a možda će ovo poslužiti kao inspiracija drugim budućim mladenkama. Planirate li nešto takvo za sebe?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here