CIJELA JUGA SE OPROSTILA OD PANONSKOG MORNARA, SAMO ARKANOV SIN MISLI DRUGAČIJE: NIJE MU OVO TREBALO, NAVUKAO BIJES SVIH SRBA PROTIV SEBE! EVO ŠTA JE REKAO…(FOTO)

0
493

Đorđe Balašević je preminuo 19. februara u svojoj 67 godini života. Proveo je zadnjih 10 dana u svom stanu u veoma lošem stanju, ali on nije htio da ode kod doktora jer je smatrao da je cijeli slučaj bezazlen. Međutim, nakon odlaska na infektivnu kliniku je bilo jasno da situacija nije bezazlne, ali je tada već bilo kasno, i on je nakon 3 dana preminuo.

Niko nije mogao da povjeruje da je preminuo autor nekih od najljepših pjesama svih vremena. Sinoć je cijeli Beograd na ulicama palio svijeće za njega, a u Novom Sadu gradonačelnik je ponedjeljak proglasio za dan žalosti.

Oglasio se i veliki broj javnih lićnosti koji su iskazivali riječi boli, uz neke njegove poznate stihove. Međutim, jedna osoba se razlikovala, a to je Veljko Ražnatović. On je pustio jedan snimak na zagrebačkom koncertu a kojem je Balašević rekao: “Ja inače pjevam na svom maternjem hrvatskom jeziku, ali večeras ću da pjevam jednu iskvarenu verziju hrvatskog, takozvani srpski jezik”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here