ON JE SRPSKI POLITIČAR, KUM SVETLANE CECE RAŽNATOVIĆ I ŽELJKA ARKANA, ZOVE SE BORISLAV PELEVIĆ I ON JE PREMINUO DANAS U 61.GODINI ŽIVOTA.

On je bivši narodni poslanik, i srpski političar Borislav Pelević koji je nakon duže borbe sa teškom bolešću umro u 61.godini života. On je inače bio kod Željka Arkana Ražnatovića jedan od komandanata Srpske dobrovoljačke garde.

Bio je i predsjednik Sabora srpskog jedinstva, a rodio se u selu Bublje kod Peći 22.novembra 1956.godine, tačnije na Kosovu i Metohiji.

Na Visokoj zdrastvenoj i sportskoj školi u Beogradu je bio profesor, predavao je predmete Uvod u menadžment sportskih takmičenja, a također, on je i doktor nauka iz oblasti sportskog menadžmenta. On je bio jedan od komandanata Arkana u Srpskoj Dobrovoljačkoj gardi.

Stranka srpskog jedinstva je stranka koju je vodio Arkan, a on ju je preuzeo nakon njegove smrti. Ipak, zbog nesuglasica koje je imao, on se pridružio stranci Srpske radikalne stranke, Vojislava Šešelja, a nakon toga, prešao je u Srpsku Naprednu stranku.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here