CECA PRIZNALA DA JE OVAJ MOĆNIK PRAVI MUŠKARAC ZA NJU! Sve iznenadila izjavom, a problem su samo godine: Ja bih nešto MLAĐE

0
243

Kao što svi znate Svetlana Ražnatović je raskinula vezu sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem, a sada je otkrila da li postoji pravi muškarac za nju.

“Putin! Svi bi mi Putina. Šalim se, taj ženu najmanje viđa, nema vremena za romantiku i ljubavisanje. Dotično muškarac uz svo poštovanje ima i suvišne godine za moj ukus, ja bih nešto mlađe i da nema toliko obaveza”- rekla je Ceca. Nakon toga se dotakla i pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

“Da sam nastavila da poredim, sama bih ostala zauvijek. Ja mislim da zaslužujem i pažnju i ljubav, to između ostalog života biće zaslužuje.” Prisjetila se saradnej sa legendarnom Marinom Tucaković.

“Marina je rekla imamo pjesmu koja će se zvati “Grom”, reko kakav grom, aosciralo me na “Konj”. To je kasnije bio ogroman hit, gdje god da odem čuje se upravo ta pjesma. Ostatak teksta možete da pročitate na linku koji se nalazi OVDJE.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here