Pjevačica Ceca Ražnatović bila je poznata kao osoba koja često objavljuje slike bez šminke i u opuštenom izdanju, ali sada je otišla korak dalje.

Konkretno, fotografirala je sebe tijekom jednog od tretmana, pokazujući kako se brine o svom tijelu, ali mnogo više njih skrenulo je pozornost na nešto drugo.

Stvar je u tome što je većina Cecinih pratitelja prvi put vidjela pjevačicu u tako opuštenom izdanju, u bijeloj donjoj košulji i kratkim hlačama.

“Jao, kakvo tijelo”, “Kraljice, samo uživaj, zaslužila si”, bili su laskavi komentari pjevačice.

Loading..

Pogledajte ovu sliku sami:

Fizikalna terapija (PT), poznata i kao fizioterapija, jedna je od srodnih zdravstvenih profesija koja pomoću kineziologije, utemeljene na dokazima, elektroterapije, modulacije udarnog vala, propisivanja vježbi, zajedničke mobilizacije i zdravstvenog obrazovanja liječi stanja poput kronične ili akutne boli, ozljede mekog tkiva, oštećenje hrskavice, artritis, poremećaji hodanja i tjelesne oštećenja tipično za mišićno-koštano, kardiopulmonalno, neurološko i endokrinološko podrijetlo. Fizikalna terapija koristi se za poboljšanje pacijentovih tjelesnih funkcija kroz fizički pregled, dijagnozu, prognozu, fizičku intervenciju, rehabilitaciju i edukaciju pacijenta. Prakticiraju ga fizikalni terapeuti (u mnogim zemljama poznati kao fizioterapeuti).

Pored kliničke prakse, ostale aktivnosti obuhvaćene profesijom fizikalne terapije uključuju istraživanja, obrazovanje, savjetovanje i administraciju. Fizikalna terapija pruža se kao osnovno liječenje ili uz ili u suradnji s drugim medicinskim uslugama.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here