Naime čuvena pjevačica otkrila je da je luksuznim autobusom otputovala na koncert u Bugarsku, te da su je kroz cijelo putovanje zabavljali članovi benda i bilo je jako veselo

Ceca je snimila trenutke kako njen bend pevuši u pozadini, šali se i pravi veselu atmosferu, ali i ujedno pokazala da nema ni trunku kompleksa jer je u busu i pjeva muzika.

Osim što je pokazala i luksuznu unutršnjost autobusa, ona se snimila bez trunke šminke, što su njeni fanovi posebno pohvalili jer se pokazalo da ona kompleksa.

Svadba koju javnost nestrpljivo iščekuje svakako je ona koja će se dogoditi 24. novembra, kada će Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić stati pred oltar i izgovoriti sudbonosno “da” a Ceca je već unajmila hrpu pjevača sa estrade da ih zabavljaju to veče.

Kako je već otkriveno, Bogdana, koja čeka bebu, u crkvi će nositi Cecinu vjenčanicu, dok će se u hotelu na gala slavlu presvući u toaletu koja se šije specijalno za nju pa da se osjeća komotno.

Takođe, kao što je i očekivano, i pjevačica i njena kćerka Anastasija nosiće haljine specijalno šivene za njih, a za fenomenalnu atmosferu na slavlju biće zaduženi bend Nemanje Simovi’a, Aleksandra Dabić, Aleksandra Mladenović, ali i jedan popularni srpski folker kojem je Ceca drugarica.

Radiša Trajković Djani Đani

U pitanju je Radiša Trajković Đani, koji je potvrdio da će se naći na ovoj velikoj svadbi i da će zabavljati goste i da mu je mnogo drago. Ted s je rekao da nema slavlja bez njega brem mu je tako Ceca rekla kada ga je pozvala.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here