Muzičar Buba Koreli je svakim danom sve popularniji i popularniji, ali sva ta popularnost izgleda da ne utiče na njega na najbolji način, već ga pravi sve više bahatim, tako da svako malo veoma neprijatno iznenadi javnost sa svojim ponašanjem i postupcima.

On nikada nije krio da voli da uživa u lijepim stvarima i da pokazuje na šta troši novac i koliko novca ima, a tome mu se često pridruži i njegov kompanjon Jala Brat, sa kojim zadnjih nekoliko godina vlada balkanskom muzičkom scenom.

Tako je sa zadnjom objavom pokazao svu svoju bahatost i u najmanju ruku neosjećajnost spram vremena u kojem jesmo, a na snimci koju je snimio iz kola Jala Brat se vidi kako Buba maloj Romkinji, prosjakinji daje 100 maraka, ili 50 eura.

Snimali su tu nesretnu djecu na ulici što je za mnoge koji su vidjeli objavu bilo totalno neprikladno, a zatim je djevojčicu kojoj je dao novac i koja se zove Mani pitao da li ona zna ko je on.

Ubrzo su se oko auta počela skupljati i druga djeca, a Buba i Jala su sve to veselo snimali, a djeca su ih normalno pitala da li imaju još novaca, na šta se buba pohvalio kako novca ima, ali da ne želi više da im da već da mala djevojčica podijeli sa njima ostalima ono što je dao njoj.

Svo vrijeme snimanja Buba je pitao djecu da li znaju ko je on, glasno je izgovarao svoje ime Buba Koreli, da bi na kraju rekao djeci da to njima ništa ne znači i da je on u stvari Sinan Sakić.

Njegovi fanovi većinom nisu baš najsretniji zbog ovakvoga bahatog ponašanja, i mnogi su mišljenja da sa ovakvim načinom života i ophođenjem prema ljudima, ni Buba, ali ni Jala neće daleko stići, ali ni dugo trajati.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here