Ono što je sasvim evidentno jeste da je predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić po mnogo čemu posebna osoba.
Ona je prva žena u Srbiji koja je na toliko visokoj poziciji, a prema svemu sudeći ona svoj posao itekako obavlja profesionalno i dobro, ako uzmemo sve poteškoće  sa kojima se susretala u posljednje vrijeme od kojih je najgora pandemija korona virusa.


Ono što je isto tako specifično u tome jeste da ona nije imala podršku svojih kolega iz strane niti javnosti, ali jedan čovjek je bezuslovno vjerovao u nju, a to je predsjednik Aleksandar Vučić.
Njoj javnost od samog početka nije bila priklonjena, jer je bila mlada i neiskusna, ali su joj mnogo više zamjerivali to što je pripadnica LGBT populacije, a vrlo smo svjesni toga kakve je sitaucija za osobe iz LGBT populacije u regiji.

Pored svega toga ona se nikada nije obazirala na tuđa mišljenja, a ona i njena partnerica MIlica su nedavno dobile i sina koji se zove Igor.

Premijerka inače izbjegava da odgovara na pitanja iz privatnog života.

Njena parnterica, koja je inače po profesiji doktorica Milica Đuršić se znala nekada pojaviti sa Anom na nekim formalnim večerama i događajima, te svojom pojavom zasigurno plijeni pažnju.

Tako su nedavno na sastavnku NALED-a isto tako pojavile njih dvije, a svi prisutni su mogli uživati u ljepoti Milice gdje je ona obukla jednu prelijepu haljinu koja nije imala ni veliki dekolte niti bilo šta drugo. Nego je to bila čista elegancija.

Kako vi ovo komentarišete? Pišite nam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here