Svi mi vrlo dobro znamo ko je Lepa Brena i da ta žena predstavlja legendu na ovim prostorima koju će teško iko ikada moći skinuti sa njenog trona što se tiče svega onoga što je ona postigla.

Cijelu svoju imperiju i zlatnu karijeru izgradila je zahvaljujući svom glasu i svom talentu, a skoro nikada nije bila tema nekih skandala.

Poznato je da ima trojicu sinova, dvojicu bioloških i jednog Bobinog iz prvog braka, ali poznato je isto tako da ona nikada nije pravila razliku između njih te da ih je posmatrala jednake.

Njen posinak Filip je oženjen za pjevačicu Aleksandru Prijović i poznato je da žive u veoma skladnom braku, ali ono što skoro niko ne zna, malo je falilo da ovaj brak Aleksandri bude drugi.

Naime, Aleksandra je navodno sa svojih 15 godina pobjegla od kuće, a bila je do ušiju zaljubljena u jednog violinistu Momira Jovanovića.
Cijelu ovu stvar uspjela je da riješi njena majka Borka Mihajlović koja je bukvalno vratila kući uz pomoć policije.

Da stvar bude zanimljivija, Momir koji nastupa na svadbama i drugim veseljima je to sve priznao i rekao da su do ušiju bili zaljubljeni i da su htjeli da se vjenčaju, ali da sada on ima ženu i da je to sve prošlost.


Zamislite da njena majka nije uspjela u tome da je vrati, zamislite sada Aleksandru Prijović koja nije snaha legendarne Brene.

Možda za nju ne bismo ni znali
Koji je vaš komentar?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here