Za Lepu Brenu se zna da je možda i najveća estradna zvijezda sa ovih prostora ikada, i da će ono što je ona postigla u svojoj karijeri teško bilo ko sa estrade da stigne i prestigne u nekoj bližoj, ali i daljoj budućnosti. Brena je uvijek važila i za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih žena na estradi, ato pokazuje i sada, nakon što su godine već učinile svoje.. Brena je već skoto tri mjeseca na odmoru i posjećuje mnoge egzotične destinacije, a pošto je veoma aktivna na društvenim mrežama, svako malo svoje fanove obraduje nekim novim fotografijama sa mora.

Brena trenutno putuje jadranskom obalom, a prije toga je krstarila sredozemljem, pa je isto tako neko vrijeme provela i u Monte Karlu, a kako neki mediji pišu, ona i Boba su za sve ove dane potrošili više od pola miliona eura, mada su i ostali članovi porodice bili sa njima, sva tri sina, ali i sadašnje i buduće snahe.

Brena svako malo objavljuje svoje fotografije i pokazuje kako izgleda u bikiniju, a mnogi su se iznenadili kako dobro izgleda, jer ipak treba uzeti u obzir da je njoj ipak 59. godina

Tokom ovog svoga odmora Brena se družila sa mnogim poznatim ljudima, pa je tako jedno vrijeme provela zajedno sa Draganom Mirković u Monte Karlu, dok je na Jadranu naletila na poznatu hrvatsku pjevačicu Ninu Badrić, te je jednom fotografijom pokazala da sa svojim tijelom i izgledom može da parira i mnogo mlađim svojim koleginicama. Brena je pokazala svoje tijelo u kupaćem kostimu, a Nina je ostala u haljini pored nje. Pitamo se samo, što li ?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here