Vjerujemo da nema osobe u regiji koja ne zna ko je Lepa Brena i svi mi se divimo njenoj zkatnoj karijeri koju ima iza sebe.
Ona je sve to stekla zahjvaljujući svom glasu i postigkla je sve to o čemu samo neko možeda sanja, a rijetko je bila u centru nekog skandala.

Ona je udata za opoznatog bivšeg tenisera Bobu Živojinovića sa kojim ima dvojicu sinova i sina iz Bobinog prvog braka kojeg je uvijek gledala kao rođenog sina.

 

U svojoj preko 40 godina dugoj karijeri može se pohvaliti velikim brojem hitova koji se i dan danas rado slušaju, a ona itekako slovi za jednu legendu.

Pored toga što ima sjajnu karijeru ona za svoje godine izgleda jako lijepo, a to je dokaz da ona itekako vodi računa o svom izgledu jer je jednom navela da osim glasa, svaki pjevač ili pjevačica moraju da izgledaju besprijekorno.

Poznato je da ona svoj godišnji odmor koristi na krstarenju po Sredozemlju pa je na tom putu obišla Francusku, Italija, Crnu Goru i trenutno se nalazi u Hrvatskoj,.

Da stvar bude zanimljivija njoj se tamo pridružila i hrvatska zvijedzda Nina Badrić koja je 11 godina mlađa od nje.

One su privukle pažnju time što su se skinule u kupaći , a Brena je imala crveni kupaći u kojem je istakla svoje duge prepoznaljive noge, te je zajedno sa kolegicom uživala na jahti.

Lepa Brena je podijelila fotografiju na svom instagram profilu na kojem je napisala

“Prisilan odmor. Kad ti zivot da limun,napravi limunadu”

Kako vam izgledaju njih dvije na ovo fotgorafiji? Koji je vaš komentar?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here