SVIMA JE POZNATO DA LEPA BRENA SVAKE GODINE PROVEDE DVA MJESECA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU SA SUPRUGOM BOBOM, NJIHOVA DJEVA POVREMENO DOĐU OBIĆI IH I UŽIVAJU NA LUKSUZNOJ JAHTI KOJU POSJEDUJE PORODICA ŽIVOJINOVIĆ.

Obzirom na to da su spavali u hotelima ranijih godina, nedavno su odlučili kupiti nekretninu na moru, koja je prošle godine izgrađena, a sada nosi naziv kraljevski apartmani.

Budvani ovu luksuznu nekretninu nazivaju biser na pjenu od mora, nalazi se u strogom centru grada, pruža se tako fenomenalni pogled na more i Stari grad, lokacija koja je zapala za oko ovom estradnom paru, oni su odlučili da kupe stan nakon što se izgradio prošle godine.

Loading..

Sigurno da je to jedna od najskupljih lokacija na crnogorskom primorju, cijena kvadrata iznosi i do četiri hiljade eura.

Sjedili su njih dvoje, ćaskali tako, a Lepa Brena je objašnjavala svom suprugu nešto, tog dana kako smo saznali, oni su sa prijateljima na jahti organizovali ručak koju posjeduju, a pjevačica je sa suprugom ugovorila sve što im je potrebno od namirnica.

Popila se kafa, a Brena je svratila do apartmana da uzme kupaći kostim, odnosno sve što joj je za taj dan na jahti potrebno, a potom se ka marini uputila sa prijateljima.

Boba je dvadeset minuta poslije došao, nosio je led u kesi, a kad su se smjestili, iz Starog grada su se isplovili i uputili ka Ribarskom selu.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here