Braća Saša i Dejan Matić važe za  jedne o najboljih pjevača na estradi, a obojica su već neko vrijeme i u svojim brakovima. I dok je Saša već 15. godina u braku sa Anđelijom sa kojom ima dvije kćerke, dotle je Dejan 7. godina u braku sa Jelenom sa kojom ima dva sina.

Supruge ove dvojice poznate braće se baš i ne viđaju često u javnosti, ali fotoreporteri su ipak uspjeli u nekoliko navrata da snime ove ljepotice, a njihove fotografije i mi dijelimo sa vama.

Dejan je u braku sa svojom Jelenom od 2012. godine i tada se o njihovoj svadbi pisalo u svim medijima jer je bila jedna od ljepših na estradi, a u braku su dobili i dva sina Konstantina i Zorana

Sa druge strane Saša je već skoro 15. godina u braku sa svojom Anđelijom sa kojom je dobio dvije kćerke, Taru i Aleksandru, a u svakome svome javnom istupu Saša ističe da su te tri dame najvažnije u njegovom životu.

Loading..

Saša i Dejan su još kao male bebe ostali slijepi greškom medicinskog osoblja, ali uprkos tome nedostatku njih dvojica su se uspjela izboriti u životu tako da obojica trenutno važe za jedne od najvećih muških pjevačkih zvijezda na estradi i vjerojatno ni oni sami ne znaju tačno da nabroje sve hitove koje su do sada otpjevali, kao i sve uspjehe koje su sa svojim pjesmama uspjeli da naprave

Za njih obojicu je velika stvar što ih vole širom regije i da im nije problem da napune klubove i diskoteke, kao i velike sportske hale bilo gdje u regiji, nije važno da li je u pitanju Srbija, Bosna ili Hrvatska, a svojevremeno se Saša hvalio kako je čuo da hrvatski fudbalski reprezentativci vole njegove pjesme, te je čak bio i jedan od pjevača na vjenčanju hrvatskoga reprezentativca Matea Kovačića.

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here