Jedan hodža je postao pravi hit na internetu. On je naime na jednom predavanju rekao pregršt zanimljivih informacija, ali jedna rečenica je postala hit nad hitovima. Ovo ne čujemo svaki dan. Hodža je sigurno i u pravu i mnogi ga podržavaju.

Rezultat slika za kockanje krmetina

Njegovo brzo predavanje u džamiji u travničkom naselju Kalibunar izazvalo je ogromnu dramu u srpskoj javnosti, a osim bosanskih video su preneli i mnogi internet portali u regionu i nebrojeno je puta šerovan na društvenim mrežama. Iz časa u čas broj pregleda Halilovićevog predavanja rastao je i na kanalu Jutjub, a evo šta je on rekao pa je pšostalo hit.

Уграђени видео

Ona na živopisan način poručuje vernicima da kocka i kaldionice donosi prokletstvo i upozorava na dramatičan broj kladionica i igara na sreću.

Rezultat slika za kockanje krmetina

-Narod koji najviše ima kockarnica po glavi stanovnika su Bošnjaci. Imamo više sportskih kladionica, binga, lota, drugih budaleština, nego ijedna druga nacija na dunjaluku – rekao e on. Ovo je živa istina. kaže on i dodaje “Ja vam se Bogom uzvišenim kunem da je veći grijeh igrati sportsku kladionicu, nego jesti krmetinu” – naglasio je Halilović i tako postao pravi hit.

Obraćajući se prisutnima u džamiji, Halilović je rekao da je “manji grijeh kada bi svaki dan pola kile krmetine pojeli, nego jedanput otišli i uplatili bingo ili sportsku kladionicu”.

– A sav imetak, koji nakon hiljadu i jedan pokušaj dadne šejtan, sav imetak je proklet, pa ako ga pojede žena, ako ga pojede dijete, ako ga pojede babo, sve postaje prokleto – poručio je okupljenima Halilović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here