Ovog mjeseca Veljko Ražnatović i zaručnica izgovoriće sudbonosno „da“ u jednom poznatom beogradskom hotelu, a prem saznanjima, njihova svadba biće svakka jedna od najskupocjenijih u regionu. Naime, Veljko će tog važnog dana obući vojnu uniformu koju je nosio Arkan Željko Ražnatović prije skoro 25 godina, kada se ženio Svetlanom Cecom Ražnatović, tj njegovom majkom a sada jeVeljko odlučio da uradi isto.

Pjevačica je čuvala sve ove godine ne samo svoju vjenčanicu, već i Arkanovo odijelo u kome se oženio, što zaista mnogo govori o njenoj ljubavi prema njemu. Ona je za te stvari posebno emotivno vezana, i to njena djeca znaju. Kada je izrazio želju da ponese vojnu uniformu svog oca na vjenčanju, pjevačicaa je bila oduševljena i, naravno, složila se s tim.

veljko2

To je njegova želja, mada je još nije probao i nije siguran da će mu odgovarati veličina – kaže izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje za Bogandu jednu stvar a to je da Veljko ne insistir da nosi Cecinu vjenčanicu. Međutim, to će se po svoj prilici desiti jer buduća svekrva želi da joj proslijedi svoju vjenčanu haljinu, uz koju planira da joj kupi još jednu toaletu u koju će se ona kasnije presvući – navodi izvor blizak porodici Ražnatović.

veljko1

Inače, model venčanice koji je Ceca nosila za svoje vjenčanje bio je dugo veoma popularan u Srbiji, što i ne čudi s obzirom na to da je snimak na kaseti sa vjenčanja pjevačice i njenog muža prodat u više od 100.000 primjeraka. Interesantno je da je i njena sestra Lidija Ocokoljić nosila istu haljinu na svom vjenčanju sa Predragom Ocokoljićem, pre 15 godina

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here