Ono što je sigurno da je u prošlom vijeku ova estrada sa našeg prostora jednostavno bila puna i prepuna raznih pjevača i pjevačica. Mnogi od njih su ostali do dana današnjeg, ali isto tako mnogo njih je jednostavno nestalo.
Ti koji su nestali su se povukli iz javnog života.

Ta muzika koja je nastala devedestih je prema riječima ljudi koji je slušaju najbolja muzika na ovim prostorima, a to dokazuju i bezvremenski hitovi koji su preživjeli toliko godina.


Čak i mlađa generacija poznaje veliki broj hitova koji su nastali u tom perioodu pa tu imamo Tek je 12 sati, Samo u snu, Dal si ikada mene voljela i mnoge druge.

Međutim, pjkevačica koja je tema današnjeg članka je isto tako jedna od onih koji su samo nestali sa scene. Vjerovatno se svi sjećate onog hita “Lančić”
Ona je sa ovim hitom napravila veliki bum, i on joj je mnogo obećavao ali je ona odlučila da javni život nije za nju, te je napustila muzičku scenu.

Riječ je o Anici Milenković, pjevačici iz Srbije.

Ona je upravo zahvaljujući toj pjesmi postala jako poznata, ali ona već nekih 12 godina nije na estradi

Ona sada živi u Sjedinjenim Američkim Državama tačnije na Floridi, a novinari su uspjeli da je pronađu i urade intervju sa njom o tome gdje se ona sada nalazi i šta radi.
Ovaj intervju je objavljen u periodu korona virusa, te je priznala da je i ona bila zaražena ovim virusom i da je zbog panedmije ostala bez posla, pa je se morala snalaziti i tražiti neki novi posao,

Ona je priznala da je bila svjesna hita “Lančić” te istakla kako je nakon tog hita dobila veliki broj ponuda, što za Balkan, tako i za druge dijelove Evrope.

Međutim, ona je tada odlučila da to nije za nju, pa je nakon svoje Američke turneje ostala u Americi.

Sada kako je ostavila mikrofon, ona brine o starijim osobama i nemoćnima.
Istakla je kako je to težak posao, ali ona ima cilj da svojoj porodici obezbjedi sve što je potrebno, tako da joj to ne predstavlja problem.-

Koji je vaš komentar na ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here