Vjerujemo da nema osobe na ovim našim prostorima koja ne zna ko je Marija Šerifović, i da ne poznaje makar jednu njenu pjesmu.

Veliki uspjeh je doživjela pobjedom na Pjesmi Evrovizije 2007. godine, kada je dovela ovo najveće svjetsko takmičenje u Beograd i od tog trenutka njena karijera ide uzlaznom putanjom te ona reda hit za hitom.

 

Ono što je sigurno jeste da je Marija od trenutka pojave na sceni uvijek ista. Uvijek je kratko ošišana, i u elegantnim odjelima, patikama i majicama i farmerkama.

Rijetko, skoro nikako ćete je vidjeti da je obučena kao žena.

Čak je jednom u jednom emisiji u popularnom takmičenju Zvezde granda gdje je ona stalni član žirija, sa Sašom Popovićem ušla u raspravu da nikada ne bi sada obukla haljinu ili nešto slično osim ako bi joj neko platio debelo za to.

Uvijek se opravdavala da se u tim stvarima osjeća ugodnije, sve do premijere njene mini serije Ispovesti kada je priznala ustvari da je gej.

Možda je to i zbog toga, ali ko će ti ga znati.
Međutim, da li ste znali da je Marija na samom početku svoje karijere, izgledala totalno drugačije, a ovih dana na interentu su se pojavile razne fotografije nje iz tog perioda.


Na fotografijama se vidi Marija koja je tada imala 14 godina, te je gostovala na jednoj državnoj televiziji. Imala je dugu kosu, lijepu haljinu, pa čak je i nosila štikle.

Da li imate neki komentar na ovo? Kako vam se čini ovakva Marija?
Pišite…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here