Proslavljena glumica Anđelina Džoli ponovo tumači lik zle Grdane u drugom dijelu filma Grdana – Gospodarica zla, Diznijeve bake koja je širom svijeta zaludjela i gledaoce zakovala pred ekranima.

Lijepa Anđa zablistala je u srebrnoj haljini koju je nosila na premijeri filma u Japanu, održanoj u četvrtak. Lijepa glumica se na crvenom tepihu pojavila zajedno sa sinom Medoksom (18) i kćerkom Zaharom (14), a za premijeru filma izabrala je srebrnu haljinu brenda Ralph & Russo.

Izgledala je fantastično u ovoj haljini koja je posebice došla do izražaja kad je stala pred zelenu pozadinu da pozira za fotografe, a inače je predstavljala njen zao lik iz filma. Zanosna glumica ovaj put nije izgledala premršavo kao u posljednje vrijeme kada su je prozivali da je kost i koža, te kada su joj govorili da pojede nešto više od jabuke za cijeli dan, a perfektno je istakla svoju figuru ovom impresivnom, elegantnom haljinom zahvaljujući slojevima sa resama.

Gornji dio koji je išao oko vrata na sve to je dao akcenat njenim ramenima i rukama.

Lijepa glumica nije previše bila našminkana kao što je to slučaj i inače, te je bilo sve u smeđim nijansama, a odlučila se i za jednostavnu frizuru. Uz haljinu je ukombinovala u srebrne cipele, a osmijeh s lica ni trena nije skidala. Sve što je nosila od nakita bile su minđuše.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here