BEZ KREČENJA! Trik kako da uklonite BUĐ SA ZIDOVA, biće kao da ste tek OKREČILI!

0
93

U vlažnijim prostorijama se javlja buđ, a pored što estetski ne izgleda lijepo, isto tako je jako opasna po zdravlje pojedinaca. Ali, na svu sreću postoji nekoliko načina na koje ona može efikasno da se ukloni.

Protiv buđi na zidovima je izbjeljivač veoma djelotvorno rješenje, ali je poželjno ostaviti ga nekoliko sati kako bi on djelovao. Na mrlje od buđi možete da stavite vatu koju ste predhodno natopili u izbjeljivač. Ostavite tako tokom noći i ujutro isperite. Ukoliko to radite u spavaćoj sobi, spavajte u nekoj drugoj prostoriji, a tu sobu redovno provjetravajte.

Još jedno sjajno sredstvo za uklanjanje buđi je ulje čajevca. Ovo ulje posejduje dokazana antibakterijska, antifungalna i antivirusna svojstva. Kašičicu eteričnog ulja pomijepajte sa čašom vode, naspite u bocu sa raspršivačem i isprkajte površine na kojima se nalazi buđ.

Postoji još jedan način čišćenja buđi, a to je kombinacija sirćeta, sode bikarbone i vode. Sve t pomiješajte i na kraju ćete dobiti pastu koji nanosite buđ. Kada se osuši, sastružite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here