Ljepotica iz Pilatovića, sve poznatija rijaliti takmičarka Milijana Bogdanović je poznata po tome jer je u Parove ušla sa svojim vjerenikom koji je 53 godine stariji od nje, a prije neki dan je zaplakala u emisiji jer je  uživo razgovarala sa svojom majkom koja je uključena u emisiju.

Milijanina majka je svojoj kćerci sasula sve u lice, a prije svega je zahtijevala od svoje kćerke da ostavi Milojka Božića, pa je opet insistirala na priči kako je Milojko prevarant , te je pokušala da ispriča svojoj kćerci sve što je saznala o njenome vjereniku.

Milijanina majka je poručila kćerci da prestane da plače, da se smiri i da ostavi starca koji je već sa jednom nogom u grobu, i da se zahvali Požgaju jer je razotkrio pravoga Milojka, ali i što je njima svima dokazao da Milijana može sebi da nađe mlađeg čovjeka. Milijanina majka je dodala kako je zgranuta sa Milojkovim ponašanjem kao i svi iz Milijanine porodice te je poručila Milijani da ne dozvoli da je Milojko psihički uništi jer ona ima gdje i kome da se vrati.

Rekla je još i Milijani kako će njena baka da digne ruke na sebe zbog cijele situacije, a poručila je i Milojku da razmisli ima li se on kome vratiti kada izađe iz Parova i da li ga bilo šta čeka napolju i da to što ima neku straćaru i stan nije apsolutno ništa kada nemaš kome da se vratiš, pa je Milijani još jednom rekla da ne upropaštava sebi život zbog staraca koji je jednom nogom u grobu.

Milijanina majka Slađana je još i dodala da je cijelo selo razočarano u Milojka i da se svi osjećaju prevarenim, a Milijani je rekla da će je  Milojko istući prvom prilikom kada izađu iz rijalitija jer je on takav čovjek.

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here