Vjerujemo da svi vi znate za ovu priču o otkazu jednog od najpoznatijih voditeljskih parova u regiji, a ona je još svakako aktuelna, a već sada dolazi do toga da se nagađa ko bi ih mogao zamjeniti.
Ono što je sasvim normalno jeste da ljudi mjenjaju svoja radna mjesta, ali i kompanije, i u tome nema ničega lošeg, ali ovog puta oko ovoga je ispala takva afera, a ono što je u toj priči najzanimljivije jeste da i voditelji i televizijska kuća imaju potpuno razluičite priče okop ovoga.

Ono što se tiče TV Prve jeste da su oni njih o otkazu obavjestili preko instagrama, što ni u jednom trenutku nije profesionalno, a na njihovu objavu je reagovala čak i sama Jovana te je o ovome napisala jedan veliki status na  svojom profilu.

Nasime, prva informacija je bila ta da su oni dali otkaz da bi se kasnije ispostavilo da su oni otpušteni, a da to nisu ni znali.

Ona je u svom statusu pomenula to da su njih dvoje dobili otkaze preko instagrama, a da ni ona ni Srđan nemaju problem sa time da dobiju otkaz, ali imaju problem da ga na taj način dobiju.

Međutim, u javnosti se već sada krenulo špekulisati o tome ko bi ih mogao zamjeniti, a prema svim procjenama to bi mogla da bude Dajana Paunović, a kao njen partner bi mogao biti Nemanja Velikić, koji svakako ima iskustva vođenju ove vrste programa.

Kako vi ovo komentarišete? Pišite nama vaše mišljenje? Koji par je po vama bolji?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here