Luna Đogani je uvjerljivo odnijela pobjedu u drugoj sezoni rijaliti programa Zadruga. Pored 50.000 eura za pobjedu, ona je sveukupno zaradila oko 120.000 eura što ćete se sloćiti sa nama, jako sjajna cifra za današnje uslove. Ona je već ranije najavljivala da će zarašeni novac utrošiti na kupovinu novog stana, jer se želi osamostaliti, ta želja joj je ekspresno završena i ispunjena.Anabela AtijasLuna Đogani nikako nije mogla da sakrije svoju reakciju kada joj je majka uručila ključeve njenog novog stana, o kojem je sanjala posljednjih desetak godina. Naime, apsolutna pobjednica Zadruge 2 Luna Đogani, nakon trijumfa u rijalitiju dobila je stan od svoje majke Anabele Atijas, koja ju je na ovaj način htjrla jako iznenaditi. Anabela se pobrinula da njenu mjezimicu nakon 9 punih mjeseci boravka u rijalitiju iznenadi jednom nekretninom u kojoj će od sada ona boraviti.

Luni se na prvi pogled stan veoma dopao, tu nije bilo nikakvog govora, odmah se bacila na krevet oduševljena dekoracijom i deteljaima, a onda je uslijedilo i više nego veliko iznenađenje.

Loading..

“Dobro došla u svoj stan, lijepa mala gospođice, rekla je Anabele, a onda ključeve predala Luni u ruke, nakon čega je ona skočila od sreće.

Moj stan?! Hvala ti puno, naprosto te obožavam, srce moje, pričala sam da ćeš to sve ti, i evo ga, baš si me iznenadila. Pa vidi ovo ženo, ovo je moje, ovo sam ja, to je ono što sam oduvijek čekala, i bogami dočekala – rekla je Luna dok je plakala od sreće.

Podsećamo, Đoganijeva je prije ulaska u Zadrugu 2 živela u iznajmljenom stanu. 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here