Anabela Atijas, zajedno s bivšim suprugom Andrejom i kćerima Ninom i Blankicom, otišla je na odmor u Dubrovnik, nakon dugog i vrlo burnog rijaliti razdoblja. Njena kćerka Nina Đogani objavila je fotografiju s Anabelom i njezinom sestrom Blankicom na svom Instagram profilu. Uživali su u sunčanom danu koji su proveli zajedno na bazenu.  “Moje djevojke”, napisala je Nina tim povodom. Moramo vas podsjetiti da je Anabela bila učesnica Zadruge tri, a kao što su mnogi mediji tvrdili, bila je tamo zbog dugova u koje je upala.

U odluci Anabele nije prevladala želja da bude uz svoju kćerku, kako je nagovijestila na samom ulasku u rijaliti, već činjenica da je dugo bila u velikim financijskim problemima. Anabela, kako piše spomenuti list, duguje više od 40 hiljada eura. Pjevačica je navodno bila prisiljena posuđivati ​​novac od prošle godine, kad je Luna kupila stan, a zatim snimila nove pjesme i spotove. Finansirala je kupovinu namještaja svoje kćerke, kao i video za posljednje dvije pjesme jer Luna nije imala nastupe, a samim tim nije ni zarađivala.

Problem je što Anabela već neko vrijeme nema nastupe ni tezge pa je morala posuditi novac od prijatelja, misleći da će tokom novogodišnjih praznika obje imati više posla. Međutim, to se nije dogodilo, pa je zadnji mjesec bila očajna, ne znajući šta bi uradila. Tako je dobila pozivnicu da postane sudionik u “Zadruzi”, što u početku nije željela, ali brzo je shvatila da je to jedino njeno rješenje za izlazak iz financijskih problema.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here