Ana Korać i David Dragojević, otkako su se smuvali u poznatom rijalitiju Zadruga 2, apsolutno su nerazdvojni, to je izgleda ljubav bil na prvi pogled. Iako su se mnogi pitali kako će im veza funkcionisati kad izađu iz rijalitija, par nastavlja punom parom napred. Međutim, sad ih neke druge muke muče, o čemu se tu radi, pogledajte u nastavku.Rezultat slika za ana i davidOno što je bilo sasvim logično i na prvu loptu, mnogi su vjerovali da će zanosna crnka ostaviti Dragojevića, čim se pogase sve silne kamere, jer živi prilično luksuznim životom. Bilo je pitanje kako bi on to ispratio, ali izgleda da su našli rješenje cijelog bjihovog problema. 

David se pohvalio romantičnim trenutkom putem društvene mreže Instagram iz Aninog skupocjenog automobila, i ne sluteći kakav će haos to da napravi. To je bila samo inicijalna kapisla, koja je apsolutno pokrenula cijelu lavinu dešavanja na društvenim mrežama. 

Loading..

Društvene mreže gore od jako ciničnih komentara, kako ga Ana vozika u skupim kolima a ne njemu je samo da bude lijep i poslušan, da je Aleksandra bila u pravu kad je rekla da je on “muška sponzoruša”, da se vidi “ko kosi a ko vodu nosi”, i još svašta nešto u komentarima je pisalo. Mnogi su sigurni da je Koraćeva ta koja plaća zajednički stan, kao što će i ljetovanje koje je trenutno u planu. 

Par se, međutim, ni na ove negativne komentare nije obazirao, niti se bilo ko od njih dvoje javno oglašavao. Uživaju život punim plućima, i zaboli ih uvo za sve. Šta vi mislite o njih dvoje?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here