Pop zvijezda Ana Nikolić oduševila je javnost i fanove novom figurom koju posljednjih sedmica pokazuje na društvenim mrežama.

Pjevačica je dugo mučila muku sa suvišnim kilogramima, a onda je uspjela da smrša više od 20 kilograma i za novi izgled svakodnevno dobija pohvale, a sada je obukla i usku haljinicu kojom je dodatno zapalia intenet
Najnovije slikee oduševile su pratitelje, pjevačica je svakog dana sve zgodnija, evo kako izgleda sada nakn nekih bezuspješnih dijeta sada je prava riba. Uspjela je da dovede svoju figuru do savršenstva

ana-nikolic-2-830x0

Ona ponovo je bila aktivna na Instagramu. Ovog puta, pjevačica je raznježila svoje fanove tako što je na svom Instagramu profilu objavila fotografiju svoje bake.
Ana se nakon toga zaputila na jedno slavlje, gde je uživala zajedno sa koleginicama Cecom Ražnatović i Marinom Visković.

nikoliccc
Inače nako rastanka sa Rastom Ana je postala mnogo popularnije, tm više što se u to vrijeme borila sa viškom kilograma. Svi su joj gvovorili da mora da smrša, ona se posvjetovala sa stručnjacima i držala se strogih režima prehrane da bi skinula kilograme koje je dobila nakon trudnoće.

73713663-928595580848366-2586877111826382848-n
Pjevačicu su svi kritizirali, nazivali je svakakvim imenima, ali ona se borila u sebi ali dugo. Nakon nekoiko godina uspjela se vratiti na staru težinu i sada je opet ona stara Ana Nikolić koja privlači muške poglede zbog atraktivnog izgleda. Ana sa rastom ima kćerku Taru, a Rasta i ona su se uskladili u tom smislu.

Ana se ipak vrarila na saro i sad je opet, slobodna, mršava djevojka.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here