Ana Brnabić Sa Partnerkom Milicom Došla Na Paradu Ponosa, A Onda Su Okupljeni Počeli Da Viču – Dobar Dan

Ana Brnabić Sa Partnerkom Milicom Došla Na Paradu Ponosa, A Onda Su Okupljeni Počeli Da Viču

Nakon Bosne i Hercegovine i u Srbiji je održana Povorka Ponosa na kojoj je bila i Ana Brnabić, premijerka Srbije, i to u pratnji svoje partnerice Milice Đurić.

U Srbiji se okupila masa pa su šetali ulicama od Slavije, od 16 sati. Naravno tu se pojavila i premijerka sa svojom partnerkom, a ono što je iznenadilo sve jeste da su mnogi uzvikivali  “Ana, volimo te”. Te rijeli su odjekivale u masi.

Rezultat slika za ana brnabić

Naime ovo sve što se dešava mnogi navode da je korak ka Europi. Parada ponosa je održana u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a sada je an red došla i Srbija.

Rezultat slika za ana brnabić

U  Bosni i Hercegovini je sve prošlo bez nekih incidenata, a takođšer i u Serbiji. Ovo su izgleda novi koraci ka Europi. Prije je bilo nezamislivo da se dorža Parada ponosa, a upravo je ista oodržana u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, u Sarajevu.

Paardi su prisustvovale mnoge poznate ličlnosti koje su podržale ovaj događaj kao i mnogi novinari.

Čekamo informacije i organizaciju u drugim gradovima što će se bez sumnje dogoditi u anrednom peridou. LGBT osobe žele da budu vidljive, prihvaćenje i da se poštuju. MNogi od njih su doživjele fizički ili psihički napad.

Šta vi mislite o ovakvim okupljanjima, da li oh opravdavate ili ipak ne ?Da li biste violjeli da se poarada održaba  u svim gradovima i da li biste vi podržali neku tako što bi ste otišli na istu?

Danas se svi bore za malo slobode, a ovo je jedan od načina, LGBT osobe žele slobodu.

Loading..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *