Ana Bekuta uspjela je napraviti karijeru u našem lokalnom showu o kojoj većina pjevača, bilo mlađih ili starijih, može samo sanjati. Međutim, Ana je ove godine odlučila donijeti neke zaista drastične odluke i promjene u svom životu, a jedna od njih bila je i odluka da prati supruga Milutina Mrkonjića, s namjerom da započne kardio trening i promijeni način prehrane, sve s ciljem da izgube suvišne kilograme s kojima se bore.

Konkretno, odlučili su se za koncept pomoću kojeg se vježbaju jutarnje i večernje kardiografije i vjeruju da će na taj način smršavjeti, iako se prve promjene već mogu primijetiti na njihovim tijelima. Naime, Bekuta je svjesna da ima vrlo zahtjevan posao i da joj nije preostalo puno vremena, što rezultira činjenicom da je do sada rijetko bila fizički aktivna i hranjena prilično nezdravo.

Loading..

Međutim, na kraju je uspjela stati na kraj cijeloj priči, koristeći mnogo zdraviju hranu u svojoj prehrani kako bi joj pomogla u održavanju visoke razine zdravlja, i primijetila je da se kvaliteta njezine kože dramatično promijenila.

I njeni obožavatelji oduševljeni su svim promjenama koje je Ana do sada uspjela izvršiti na sebi i transformirati se, a bez sumnje će se i ona mentalno osjećati bolje i imati puno više samopouzdanja nego koje je dosad imala.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here