Aleksandra Prijović posljednjih je mjeseci uglavnom odsutna s domaće zabavne scene zbog bolovanja. Prije pet mjeseci na svijet je dovela zdravog dječaka, kojeg su odlučili imenovati Aleksandrom, a kako je on postigao veliki napredak, njegova se majka napokon uspjela ponovo posvetiti karijeri i svojim obožavateljima, koji su morali dugo čekati da se Aleksandra vrati na veliko scena.

Svi su bili oduševljeni kako je izgledalo samo pet mjeseci nakon poroda, kako je u rekordnom roku uspjela povratiti taj stari sjaj. Međutim, nedavno su je slikali u ljetnoj haljini prije nastupa u Crnoj Gori, u Budvi, što joj je dobro odgovaralo, pa je primila puno komplimenata prisutnih i na Aleksandrovim društvenim mrežama, iako je ovaj put dobila puno komplimenata. to joj nije neobično.

Loading..

Međutim, ono što su svi komentirali jesu Alexandra papuče koje je nosila tom prigodom, a to su Oran papuče koje su poznatog pjevača koštale oko šest stotina dolara. Za nju je to prilično mali iznos, ali većina običnih smrtnika može samo sanjati da će za toliko papuča zaraditi toliko novca.

Međutim, Aleksandra se oduvijek smatrala jednom od pjevačica koja ne štedi na sebi i uvijek se trudila doći što je moguće bolje. Slažete li se i s nama ili imate malo drugačije mišljenje kada je u pitanju mlada Aleksandra Prijović, supruga Breninog pastorka, Filipa Živojinovića?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here