Za danas smo vam spremili jedno jako zanimljivu priču, a tiče se vašeg datuma rođenja. Svi volite ovakve članke, pa idemo i danas sa jednim takvim. Vaš datum može da ima neko posebno značenje, a da vi to niti ne znate, niste toga čak ni svjesni. Neki određeni datumi rođenja su zapravo posebni i imaju zaista važnu ulogu. Radi se o određenim brojevima kao što su 10, 22, 30, 11, 20. U prijašnjem dobu i prošlim vremenima, je vladala konfuzija  a u numerologiji je broj rođenja zapravo broj znamenki svih datuma rođenja.Slikovni rezultat za sretni brojevi u rodjenjuOvo je primjer kako da to izračunate, i to na vema lak i jednostavan način:

Ako ste se rodili 26.4. 1960.godine onda ćete sabrati svaki broj koji ima u tom vašem datumu rođenja, veoma jednostavno, a to bi bilo 2+6+4+1+9+6+0=28=2+8=10=1+0=1 što bi značilo da je broj datuma rođenja 1.

U slučaju da je kada vi saberete svoje brojeve datuma rođenja i dobijete broj 11 i 22 onda ga ne svodite dalje na jednu znamenku, nego jednostavno ostavite tako kako jeste.

Loading..

Važnost brojeva 22 i 11 a isto tako i 33, 44 može da se objasni sa udvostručenom cifrom, koja je i više nego bitna u cijeloj ovoj priči, a koja će dati posebnu moć ljudima. Ti brojevi su posebni i veoma sretni, a što se njih tiče onda morate znati da su različite energije simbolizirane sa ovim brojevima.Slikovni rezultat za sretni brojevi u rodjenju

Vizionar ste ili učitelj, mirotvorac – 11/2

Broj 11 nastoji da uravnoteži mušku i žensku energiju tako da bi postigli idealnu, i jako lijepu ravnotežu a kako bi to uspjeli onda je potrebna snaga, itegritet i nježnost.

Moć od ovog broja dolazi iz velike intuicije ali nekada zna biti nesigurna i jako klimava, kako bi vjerovala u to. Predstavlja raščišćavanje s onim što jeste i da živite časno u cijeloj ovoj priči.Slikovni rezultat za sretni brojevi u rodjenju

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here